URGENT

Blanes preveu 5 nits de focs aquest estiu

Compartiu aquesta història

Aquest 2019, la ciutat acollirà la 49è edició Concurs Internacional de Focs d’Artifici de la Costa Brava, serà del 23 al 27 de juliol, és a dir de dimarts a dissabte.
Això suposarà un dia menys de focs que l’any passat i, a més, els espectacles duraran menys. En concret s’ha escorçat 1 minut el temps mínim de durada dels focs, que queda situat en els 18 minuts.
Ara s’han conegut les bases i les empreses interessades poden inscriure’s al concurs fins a finals de febrer

Cadascuna de les cinc empreses que siguin seleccionades rebrà un import màxim de 19.000 € per a la realització de l’espectacle. Hi ha un primer premi de 6.000 € i un segon premi de 2.000 €. A banda d’aquests dos guardons, la pirotècnica que es classifiqui al primer lloc serà convidada a participar al concurs de Blanes del 2020. També tindrà la opció  de fer el castell de focs de les festes de Santa Cristina, a Lloret de Mar, del 26 de juliol de 202 per un import mínim de 15.000 € gràcies al conveni de col·laboració entre els ajuntaments de Blanes i Lloret.

L’any passat la guanyadora, per tercera vegada consecutiva va ser la Pirotècnia Hermanos Ferrández, que, si es presenta enguany, serà automàticament escollida. La Comissió Tècnica del Concurs de Focs valorarà i classificarà la resta de propostes en base a les característiques de l’espectacle dissenyat, les novetats tècniques i la originalitat  de l’espectacle i, per últim, els premis obtinguts en els últims cinc anys.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics