radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
Inici » L’Ajuntament de Blanes rep sis reconeixements per diversos projectes a nivell de política local

L’Ajuntament de Blanes rep sis reconeixements per diversos projectes a nivell de política local

Comarcal Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 384 0

Foto: Ajuntament de Blanes

Ahir al vespre, l’Ajuntament de Blanes va ser un dels municipis catalans a qui es va reconèixer la seva contribució al Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals. L’acte de reconeixement, celebrat a l’Auditori AXA de Barcelona, es va encetar amb una conferència sobre innovació democràtica i bon govern, aplegant més de mig miler d’experts i autoritats locals.

Segons ha informat el mateix consistori blanenc, tres dels sis reconeixements corresponen a projectes de la Biblioteca Comarcal, com per exemple la gestió de la sala d’estudis de la Biblioteca Jove; la implantació del programa “Promocionem la cultura, fomentem la lectura. Cooperació entre la biblioteca i les entitats”, i el projecte de Préstec a Domicili per a persones grans, malaltes o amb dificultats de mobilitat per desplaçar-se a l’equipament.

D’altra banda, dos altres programes s’inscriuen en l’àmbit dels Serveis Socials. Un d’ells va ser la posada en marxa dels Comptadors Solidaris d’Aigua, que l’Ajuntament de Blanes va crear ara fa 5 anys amb la col·laboració de Càritas Interparroquial de Blanes.

L’altra programa d’Acció Social, gestionat a través del Departament de Recursos Humans, són els cursos de sensibilització en igualtat entre homes i dones pel Personal de l’Ajuntament de Blanes.

Per últim, el consistori blanenc va ser reconegut també per la consulta popular sobre el projecte de prolongació de l’autopista C-32 entre Blanes i Lloret, celebrada ara fa 2 anys.