URGENT

2 joves palafollencs participen al Programa Joves per Emprendre

Compartiu aquesta història

Es tracta d’una iniciativa impulsada des del CCM en què s’han inclòs fins a 17 joves d’arreu de la comarca del Maresme, i que té per objectiu facilitar formació en matèria d’emprenedoria pels seus projectes.

Són projectes impulsat per aquests joves, als quals s’hi suma formació a nivell econòmic, financer, de producció o legal, i que és necessària per poder fer realitat la proposta que es plantegen.

En aquest programa hi han participat 2 joves de Palafolls. En Sergi Perpiña n’és un d’ells amb el projecte de  crear d’una sèrie d’animació sobre les tradicions catalanes.

Perpiña, amb qui ha pogut aquesta emissora, explica que ara vol trobar vies de finançament per tal de poder fer realitat el projecte, i destaca que el primer capítol de la sèrie, que li serveix de pilot, està dedicat als Diablesfolls de Palafolls.

Perpiña explica que la inclusió al Projecte Joves per Emprendre li permetrà tenir eines per afrontar àmbits com el legal, l’administratiu o el financer.

Uns aspectes que, segons explica, poden quedar fora de l’abast de coneixement d’alguns joves.

Perpiña es mostra “expectant” pel que fa al futur del seu projecte, ja que és la primera vegada que el fa públic, però espera poder-lo fer créixer fins a poder disposar dels recursos necessaris per poder fer-lo realitat.

La d’enguany és la tercera edició del Programa Joves Per Emprendre, impulsat des del Consell Comarcal, i que inclou joves d’entre 16 i 29 anys d’arreu del Maresme inscrits a la Garantia Juvenil.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics