URGENT

Blanes en Comú Podem canvia de cap de llista

Compartiu aquesta història

L’assemblea de la formació  es va reunir dilluns per tractar la dimissió, al·legant motius de salut, de Dolors Rubio, la cap de llista de la formació per a les properes eleccions municipals del mes de maig.

Rubio ha fet extensiva la seva dimissió com actual regidora d’ICV-EUIA a Blanes i com a membre del Consell Comarcal de la Selva.

Tot plegat arriba dies després que es conegués que Rubio hauria inflat el seu currículum universitari a les passades eleccions municipals, quan anava de número 2 de la candidatura ecosocialista a Blanes.

Llavors es presentava com advocada i politòloga, dues carreres que en realitat no té.

Davant de la dimissió de Rubio, Blanes en Comú Podem, que és la confluència  creada al municipi per aglutinar formacions d’esquerres, va decidir el canvi de cap de llista, escollint a Jordi Urgell com a nou alcaldable de la formació. Urgell era el número 2 fins ara i ja va ser alcaldable de Batega per Blanes fa 4 anys.

El canvi de cap de llista per Jordi Urgell, que és psicopedagog i treballa com educador social, ha comportat també altres moviments dins la llista.

En roda de premsa ahir al matí per explicar els canvis, la formació ha destacat la cohesió, la unitat i la maduresa de l’assemblea a l’hora d’encarar aquesta crisi a pocs mesos de les eleccions.,

Blanes En Comú-Podem prepara ara la presentació de la candidatura el proper 16 de març al teatre de Blanes.

 

Foto: Girona Notícies

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics