Victòries pel sènior, Sots-25 i Sots-21 del CB Palafolls

La d’aquest cap de setmana ha estat una jornada de bons resultats per la majoria dels equips del CB Palafolls que jugaven aquest cap de setmana.

El Sènior Masculí jugava fora de casa aquest dissabte. Ho feia a la pista del Porqueres, on va obtenir una treballada victòria després d’un partit molt disputat.

El primer i el segon quart van acabar amb domini palafollenc per pocs punts, cosa que ja demostrava el nivell de lluita dels locals. Ja a la segona part, el tercer quart va acabar amb empat a 30 al marcador, i no va ser fins al darrer període que els palafollencs van aconseguir agafar les regnes del partit i distanciar-se.

Ho farien, però, per poc, aconseguint la victòria final per 46 a 52.

Més ajustada, però, va ser la victòria del Sots 25 B, que jugava a casa contra l’Escola Pia també aquest dissabte.

De fet, el domini del partit va començar sent pels visitants, que van acabar per davant al marcador en els dos primers quarts.

La situació es capgiraria a la segona meitat del partit, amb un tercer quarts de domini palafollenc però amb notable resistència per part dels garrotxins, que lluitaven fins al final.

El partit va acabar amb victòria pel sots 25 del Palafolls per un ajustat 55 a 53.

Igualment com el sènior, el Sots 21 A jugava aquest cap de setmana contra el Porqueres, i també va aconseguir imposar-se als del Pla de l’Estany.

Va ser dissabte al vespre, en un enfrontament amb clar domini palafollenc i en què l’equip va acabar per davant al marcador en tots els quarts. Finalment, la victòria seria per 61 a 44 favorable als locals.

Finalment, l’altra cara de la moneda dels quatre partits del CB Palafolls d’aquesta jornada va ser l’equip del Júnior B, que jugava a casa del PRemià.

Aquí el Palafolls no va saber trobar el ritme del partit, mentre que els locals van ser molt superiors. EL Premià va anar augmentant progressivament el domini en el marcador al llarg dels diversos períodes, i va acabar derrotant els palafollencs per 84 a 48.