URGENT

Santa Susanna tindrà el curs vinent institut-escola

Compartiu aquesta història
Imatge del projecte del nou institut-escola de Santa Susanna – Ajuntament de Santa Susanna

A partir del proper curs 2019-2020, aquest municipi veí obrirà les portes del seu propi institut-escola. Segons ha informat l’Ajuntament de Santa Susanna, la Generalitat ja ha autoritzat la construcció d’aquest centre, on s’impartiran classes de secundària.

D’aquesta manera, assegura el consistori, els alumnes de 6è de les escoles Montagut i Santa Susanna ja no hauran de desplaçarse fins a Malgrat, Pineda o Calella per seguir amb els estudis d’ESO i podran quedar-se al municipi.

Durant els darrers mesos s’ha acabat de perfilar els diversos aspectes entorn a la construcció del centre, després del que l’Ajuntament de Santa Susanna qualifica de “llarga negociació”.

En aquest sentit, l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, assegura que ha treballat amb aquest tema des fa 10 anys, i afegeix que sense el suport dels pares i mares del municipi no s’hauria assolit aquest fet, que qualifica “d’important i transcendent pel poble”.

Segons ha informat l’Ajuntament de Santa Susanna, l’edifici del nou institut-escola s’ubicarà darrera de l’Escola Montagut i ocuparà una superfície de 1.000 m2.

Serà una construcció de planta baixa i dos pisos, amb ascensor. Per realitzar el projecte, l’Ajuntament informa que disposa d’una reserva d’1,8 milions d’euros més IVA.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics