radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dijous, 09:00-13:00
Inici » Concentració aquest vespre contra el judici de l’1-O

Concentració aquest vespre contra el judici de l’1-O

COMPARTEIX-HO
, / 643 0

Aquest matí ha començat el judici contra els polítics i els activistes independentistes al Tribunal Suprem de Madrid per la organització del referèndum del passat 1d’octubre de 2017. Avui només s’han tractat les qüestions prèvies al judici que asseurà al banc dels acusats als considerats màxims responsables de l’organització de la consulta de l’1-O.

Davant l’inici del judici, el CDR han començat a mobilitzar-se per evidenciar el rebuig a la causa contra els polítics i activistes independentistes.

A Palafolls aquesta repulsa es fa evident aquesta tarda a la plaça Major, on el CDR del nostre municipi ha convocat una concentració de rebuig a la causa contra l’1-O i assegurant que l’autodeterminació és un dret i no un delicte.

La protesta d’aquest vespre, que havia començat a les 7 del vespre davant del consistori, s’ha acabat traslladant al Fòrum Palatiolo, i per uns fets d’aquesta tarda.

Segons ha denunciat el CDR de Palafolls, la Policia ha denunciat aquesta tarda a dues persones que penjaven llaços grocs. Els concentrats s’han dirigit al Fòrum Palatiolo, on hi ha les dependències del cos local de seguretat per protestar per aquest fet i per protestar contra el judici que avui s’ha iniciat contra polítics i els activistes independentistes per l’organització del referèndum del passat 1 d’octubre de 2017.

Des de bon matí els CDR d’arreu han iniciat protestes contra la judicialització del procés independentista. Al matí s’han tallat accessos a BCN o vies de comunicació com l’AP7 entre Sant Celoni i Maçanet o l’Eix Transversal.