URGENT

El Festival Zero enceta avui a Tordera la seva 2a edició

Compartiu aquesta història

Avui divendres i demà dissabte, el Teatre Clavé de Tordera acull la segona edició del Festival Zero, una iniciativa de Teatres en Xarxa que aposta per espectacles de proximitat física amb el públic.

Segons informa l’Ajuntament de Tordera, el Festival Zero naixia l’any passat amb la voluntat d’acostar als equipaments escènics que formen part de Teatres en Xarxa una programació d’espectacles amb diversos eixos bàsics.

Són, per exemple, la proximitat física entre artistes i públic i l’aposta per propostes no convencionals amb aforaments reduïts que es puguin viure i gaudir des d’espais diferents del pati de butaques.

Segons explica el consistori, el nom del festival recull els paràmetres bàsics que el defineixen: el “zero” fa referència a l’eliminació de la distància entre intèrprets i públics, també com a símbol d’allò no convencional, i a la vegada perquè no busca un públic expert i entès sinó que – tot i que no l’exclou – persegueix un públic nou, no assidu a les propostes teatrals. Finalment, el “zero” es refereix també a un projecte que parteix de zero.

La proposta torderenca del festival s’enceta aquest vespre amb l’obra “A mi no me escribió Tennessee Williams (porque no me conocía)”, de la companyia Roberto G.Alonso.

De cara a demà dissabte, s’oferira l’espectacle “Espera” del Circ EIA, a partir de les 5 de la tarda, i dues hores més tard serà el torn de “Painball”, de les Impuxibles.

Les entrades per assistir a les propostes del Festival Zero al Teatre Clavé es poden adquirir al web del recinte o a les taquilles del mateix teatre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics