URGENT

La jutgessa manté la detenció del jove acusat d’abusar d’una nena a Blanes

Compartiu aquesta història

La magistrada d’instrucció del jutjat de guàrdia de Blanes ha acordat la pròrroga de la detenció perquè s’han de practicar diligències necessàries abans de prendre-li declaració i resoldre sobre la seva situació personal.

Recordem que els Mossos d’Esquadra han detingut un jove senegalès de 24 anys veí de Blanes a qui acusen d’haver abusat sexualment d’una nena d’11 anys.

Segons fonts properes al cas, els docents de l’escola on estudia la nena haurien tingut coneixement, a finals de l’any passat,  que la menor va patir abusos per part d’un jove que, segons fonts policials seria del cercle d’amistats de la família. Davant d’això, els docents van activar el protocol per suposats abusos i van portar la nena a l’Hospital de Calella perquè li fessin la corresponent exploració.

Els Mossos de Blanes han detingut aquest dimarts el presumpte autor dels abusos, que aquest matí ha passat a disposició del Jutjat d’Instrucció de guàrdia de Blanes.

Els Mossos han obert una investigació per determinar quan haurien tingut lloc els abusos i si aquests van ser repetits o puntuals.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics