URGENT

Malgrat tanca un nou mes d’aules d’estudi mantenint la xifra d’usuaris

Compartiu aquesta història
Foto: DIBA

Durant tot el mes de gener, la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Malgrat ha tornat a obrir aquest espai a la Biblioteca la Cooperativa.

Es tracta d’una iniciativa que ja s’ha posat en marxa en anteriors ocasions al municipi i que s’ofereix als estudiants universitaris, de batxillerat o d’altres tipus d’estudis.

La intenció és oferir un espai on estudiar en època d’exàmens, i és per això que s’obren als mesos de gener i de juny.

Durant aquest passat mes, han passat per les aules d’estudi nocturn de Malgrat un total de 220 usuaris, una xifra que segons el consistori malgratenc es manté similar a d’altres períodes d’obertura.

La gran majoria d’usuaris han estat novament estudiants universitaris –un 80%- mentre que també s’hi han acollit estudiants d’institut o d’altres formacions.

Ho explica Ricard Núñez, regidor de Joventut de l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

Des del consistori malgratenc fan una valoració positiva de la rebuda que ha tingut altre cop la iniciativa, i consideren el model està “consolidat”. A la vegada, expliquen que de cara a futurs períodes d’obertura es plantegen l’opció d’ampliar horaris tenint en compte la demanda del servei.

Les aules d’estudi nocturn de Malgrat tornaran a obrir les portes el proper mes de juny, coincidient amb un nou període d’exàmens pels universitaris i també les proves de la Selectivitat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics