URGENT

El boxejador palafollenc Ignasi Larios continua sumant victòries a Tailàndia

Compartiu aquesta història
Foto: Marca – Peñuela – Element 360

Aquest palafollenc de només 22 anys va viatjar l’any passat a Tailàndia, país on ha continuat la seva carrera dins de la boxa tailandesa, també coneguda com a Muay Thai.

Els resultats de Larios en els combats d’aquesta nova carrera a Tailàndia comencen a ser prometedors, ja que del seu historial de 8 combats ha obtingut 8 victòries per KO.

Larios, que fins l’any passat s’entrenava al gimnàs barceloní Lookprakarn Gym, es va traslladar al país asiàtic on s’entrena actualment al gimnàs 7MuayThaiGym, a la ciutat de Rayong, compartint espai amb els campions mundials Mathias Gallo Cassarino i Carlos Coello.

La seva carrera en el Muay Thai a Tailàndia està acumulant una xifra de victòries més que destacable, algunes de les quals obtingudes en esdeveniments importants a nivell nacional.

Larios ha guanyat en dues ocasions al Lumpinee Stadium i dues més al Super Champ, en aquest cas televisat en directe pel canal 8 tailandès, i enfrontant-se també a rivals excampions nacionals.

A Ignasi Larios se’l coneix popularment com “el nen del colze”, un sobrenom que utilitzen afectuosament els seus companys per referir-se a aquesta part del cos que utilitza el palafollenc com a arma més perillosa i que li ha permès obtenir aquests bons resultats.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics