URGENT

Palafolls premiarà amb 500 euros la millor carrossa o comparsa del Carnestoltes d’enguany

Compartiu aquesta història

Queda encara més d’un mes per la celebració del Carnestoltes, però a poc a poc es van coneixent detalls de l’organització de la Rua, que tindrà lloc als carrers de Palafolls el diumenge 10 de març.

Enguany, la participació a la rua es torna a obrir a tot tipus de grups provinents tant de Palafolls com de les rodalies, i es tornaran a donar premis per les millors carrosses i comparses participants.

L’Ajuntament tornarà a premiar enguany a 10 carrosses i comparses amb 100 euros cadascuna, amb l’objectiu d’ajudar econòmicament en les despeses que comporta la preparació dels elements i les disfresses.

Per altra banda, la novetat d’enguany és que hi haurà una gratificació de 500 euros per aquella carrossa que es consideri la millor d’entre les participants segons els criteris de la Comissió de Reis i Carnestoltes i el Cafè de Palafolls, que juntament amb el consistori s’encarreguen de l’organització de l’esdeveniment.

En aquest sentit, es tindrà en compte, entre d’altres, l’espectacularitat de la carrossa, l’ambient que faci la música i els balls de les comparses.

Ho explica Eva Muñoz, membre de la Comissió de Reis i Carnestoltes de Palafolls.

La Rua de Carnestoltes de Palafolls tornarà a passar enguany pels carrers del centre del municipi, mantenint el recorregut habitual d’edicions anteriors i, per segon any, se celebrarà al migdia.

Aquest canvi, introduït l’any passat després d’anys de celebrar-se a la tarda, s’ha valorat molt positivament per part dels participants a la rua i també per la mateixa comissió.

També ho fan des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls, des d’on s’afirma que la resposta de la gent a aquest avançament horari ha estat positiva.

Ricardo Morales és tècnic auxiliar de Cultura de l’Ajuntament de Palafolls.

La Rua de Carnestoltes de Palafolls començarà al punt de les 12 del migdia, i els interessats a participar-hi ja poden consultar les bases de participació i inscriure’s a l’esdeveniment a través web www.palafolls.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics