URGENT

Les escoles de Palafolls fan una crida a la pau per celebrar el Dia Escolar de la No Violència

Compartiu aquesta història

Demà dimecres, l’Escola Mas Prats i l’Escola Les Ferreries commemoraran aquesta jornada amb diversos actes a nivell intern de cada centre.

En el cas de Mas Prats, el centre ha estat preparant aquests darrers dies la cançó “El món seria més feliç”, un tema que s’ha treballat a cadascuna de les diferents aules i de la qual s’ha editat també un vídeo que es podrà veure a partir de demà dimecres a les xarxes socials de l’escola.

Demà dimecres, el centre durà a terme diverses activitats a nivell de cada tutor per fomentar la convivència, la cooperació, l’assertivitat i el diàleg, amb l’objectiu de conscienciar sobre la importància d’aquests valors.

En parla Laura Duarte, directora de l’Escola Mas Prats.

Coincidint amb la celebració del Dia de la No Violència i la Pau, Mas Prats iniciarà demà un cicle d’activitats per lluitar contra l’assetjament escolar.

Per altra banda, a l’Escola Les Ferreries es culmina demà el treball que s’ha estat fent en les darreres setmanes al voltant dels valors cívics i socials.

Serà amb una enganxada de desitjos per part de tots els cursos de primària i els seus alumnes.

Ho explica la cap d’estudis del centre, Anna Miranda.

Serà en un símbol de la pau que hi ha al vestíbul del centre, que actualment està en blanc i que, a partir de demà dimecres, s’omplirà dels pensaments dels alumnes de l’escola.

El Dia Escolar de la No Violència i la Pau, també conegut com a Dia Internacional de la No Violència i la Pau, se celebra arreu del món el mateix dia 30 de gener o en dies propers, coincidint amb l’aniversari de l’assassinat de Mahatma Gandhi, l’any 1948.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics