URGENT

Aturen in fraganti un robatori amb força en un restaurant de Blanes

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Blanes

La Policia Local de Blanes va aconseguir enxampar in fraganti a un home de mitjana edat i veí del municipi després de, presumptament, robar en un bar-restaurant del centre de la població.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, els fets van tenir lloc la matinada d’aquest dissabte, quan pels volts de dos quarts de 3 de la matinada un veí va alertar a la Policia Local després de sentir que s’estaven produint cops a l’interior d’un bar i que l’alarma de l’establiment estava sonant.

Un cop van arribar els agents del cos, van observar que algú havia trencat el vidre de la porta d’accés al restaurant i que s’havia endut la caixa registradora, deixant també rastres de sang.

El veí que havia alertat a la Policia va explicar al cos que havia vist a l’home fugint en direcció als carrers del nucli històric. Durant la persecució per trobar el presumpte lladre, els agents van anar trobant diversos objectes robats que l’home havia anat llençant durant la fugida, entre ells la caixa registradora de l’establiment.

La Policia Local va trobar a l’individu amagat rere una jardinera de la Plaça de l’Església, i en el moment de ser detingut portava a sobre monedes i documentació del bar-restaurant.

Els agents van atendre l’home, ja que presentava una ferida en una mà, que suposadament s’hauria fet en el moment de trencar el vidre del restaurant amb una reixa d’un pluvial del carrer.

Segons informa el consistori blanenc, el detingut compta amb nombrosos antecedents policials per fets similars, té diverses causes pendents i és força conegut per la Policia Local de Blanes, que el va posar a disposició judicial.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics