radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dilluns, 13:00-13:20
L’espectacle “Els colors del mar” estrena la temporada cultural al Teatre de Palafolls
, / 749 0 0

L’espectacle “Els colors del mar” estrena la temporada cultural al Teatre de Palafolls

Cultura

2 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » L’espectacle “Els colors del mar” estrena la temporada cultural al Teatre de Palafolls

La setmana passada, l’Ajuntament de Palafolls anunciava el calendari de la programació que es podrà veure al llarg d’aquest proper mig any al renovat Teatre de Palafolls, recentment inaugurat després de les obres de rehabilitació.

Demà divendres, el Teatre serà l’escenari de la primera de la trentena d’actuacions de teatre, música, cinema o dansa que fins el mes de maig revitalitzaran l’espai.

Serà amb l’espectacle musical “Els colors del mar”, una proposta que agafa a el mar Mediterrani com a protagonista indiscutible i que portarà damunt l’escenari palafollenc als membres del Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers acompanyant a la cantant Gemma Humet.

Una proposta que recorre per la música i la realitat del mar Mediterrani; un espai que, segons expliquen els propis creadors de l’espectacle, és ple de colors i de sons, i així ho volen transmetre amb el concert.

Federico Francesch, responsable de l’àmbit musical de la nova programació del teatre palafollenc, ho explicava així en una entrevista a aquesta emissora.

Una cantata formada per un total d’11 cançons que volen transmetre alegria, tristesa i la història del mar que ens envolta, i que han estat compostes per Eduard Iniesta, músic que ja ha passat per Palafolls en anteriors ocasions, dins del cicle del 4DJazz, amb les lletres de Piti Español.

A nivell estilístic, Francesch destaca la diversitat musical que oferirà l’espectacle, amb cançons tradicionals de la Mediterrània d’orígens molt diversos.

Per assistir a l’espectacle “Els colors del mar”, l’Ajuntament de Palafolls ha posat a la venda les entrades de forma anticipada al MiD, a un preu de 5 euros, si bé demà mateix es podran comprar també a les taquilles del teatre una hora abans de l’inici de l’espectacle, que començarà a les 20:30.

“Els colors del mar” serà la primera proposta cultural que es viurà al llarg dels propers mesos i fins el juny al Teatre de Palafolls, que tindrà 15 actuacions musicals –inclosos aquí cicles com el Singulars o el 4DJazz–, 6 projeccions de cinema, 4 representacions teatrals i 4 exhibicions de dansa.