URGENT

Jornada de victòries pels equips del CB Palafolls

Compartiu aquesta història

El passat cap de setmana ha deixat resultats molt positius pels principals equips del bàsquet palafollenc, que han tancat la jornada amb victòries en els seus respectius enfrontaments.

El sots 25 masculí B jugava dissabte a casa del Torroella, i va aconseguir fer un partit de menys a més, començant amb inferioritat al marcador en els dos primers quarts de partit.

A la tornada del descans, però, els palafollencs van iniciar una remuntada que els portaria a acabar el partit amb un resultat de victòria per 56 a 73.

Més contundent va ser la victòria de l’equip de Sots 21 masculí, que va imposar-se 64 a 28 al CB Olot, en un partit jugat al Palauet i que en tot moment va ser dominat pels locals.

Els mateixos punts, 64, són els que va necessitar el Junior Masculí nivell B per adjudicar-se el triomf davant del Canet. El partit, disputat dissabte a la tarda a Palafolls, va permetre a l’equip local guanyar per 6 punts d’avantatge, amb un resultat de 64 a 58.

Els cadets també van aconseguir victòries aquest cap de setmana. Com si el 64 fos una xifra màgica pel CB Palafolls aquesta passada jornada, el cadet groc va imposar-se a casa amb un resultat de 64 a 51 davant del Círcol Catòlic Badalona.

El cadet negre, per la seva banda, va aconseguir guanyar però d’una manera més ajustada. Va ser, en aquest cas, per només 2 punts d’avantatge, 43 a 41, després d’un disputat partit amb la UB Mir també al Palauet.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics