URGENT

Rialles Blanes enceta demà diumenge la temporada d’hivern

Compartiu aquesta història
Foto: blanes.cat

Aquest proper diumenge 20 de gener, el Teatre de Blanes serà l’escenari del primer espectacle de la nova temporada dels mesos d’hivern de l’Agrupació Rialles Blanes.

Serà amb “Pota de Cabra”, un espectacle a càrrec del mag Fèlix Brunet i que servirà per encetar tres mesos d’espectacles a Blanes encarats al públic infantil i familiar.

En aquesta primera funció, el públic assistent podrà veure un espectacle de màgia de caràcter visual, participatiu i, sobretot, divertit i ple de sorpreses, de la mà d’un mag amb 20 anys d’experiència professional i amb un recorregut per 9 països.

Fèlix Brunet repeteix a Rialles Blanes, on ja havia participat en anteriors temporades, i porta un espectacle que segons els organitzadors és molt adequat per donar inici a aquesta nova temporada.

De tot plegat en parla Jordi Conejero, membre de Rialles Blanes, que a la vegada explica que actualment la màgia té un protagonisme especial en les seves programacions.

La proposta del mag Fèlix Brunet servirà per encetar una nova temporada que seguirà el diumenge 3 de febrer amb “Safari!”, un espectacle a càrrec de la companyia “La Baldufa de Teatre”, i que narra la història de dos investigadors que van sobre la pista de la misteriosa desaparació del lleó.

Una obra que, segons explica Conejero, és de les més esperades de la temporada, ja que és de les representacions que més èxit va tenir a la passada la fira de teatre infantil i juvenil La Mostra d’Igualada.

Les següents representacions de la nova temporada de Rialles Blanes tindran lloc el 17 de febrer, el 17 de març i el 31 de març. Totes les obres es fan els diumenges a dos quarts de 6 de la tarda.

Per assistir-hi, la venda anticipada d’entrades es fa a la mateixa taquilla teatral els divendres abans de la funció, de 2/4 de 6 a 7 de la tarda, i sinó el mateix dia de la funció a partir de 2/4 de 5 de la tarda. també hi ha l’opció de comprar-les per internet, a través del web teatredelacostabravasud.cat.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics