radiopalafolls.cat


play

Ara fem

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00 -12:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Inici » L’Ajuntament de Malgrat de Mar anuncia una campanya de neteja en profunditat de carrers

L’Ajuntament de Malgrat de Mar anuncia una campanya de neteja en profunditat de carrers

COMPARTEIX-HO
, / 473 0

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

El consistori malgratenc ha fet pública la intenció d’iniciar, de cara al proper mes de febrer, una campanya per fer una neteja “en profunditat” de diversos carrers del municipi.

Segons informa l’Ajuntament, la campanya inclou la neteja de la calçada, les voreres, el mobiliari urbà i, en els casos que sigui necessari, els grafits.

El consistori avisa que la neteja es durà a terme amb els carrers sense vehicles, i que també es retiraran els contenidors de residus. El procés es farà amb una màquina i aigua a pressió.

En aquest sentit, l’Ajuntament diu que s’informarà de forma periòdica sobre els carrers per on es farà la neteja per evitar que hi quedin cotxes estacionats.

Segons l’alcaldessa de Malgrat de Mar, Carme Ponsa, la neteja que s’ha plantejat ja es duu a terme, però la intenció que té el consistori és fer una campanya d’una manera “més exhaustiva i constant”.

En aquest sentit, l’alcaldessa diu que s’ha dividit el municipi “en 3 sectors diferenciats”, i que els treballs de neteja es faran de manera simultània en diferents carrers d’aquests 3 àmbits.

L’Ajuntament de Malgrat ha dit que s’anirà informant del calendari previst per les diverses actuacions de neteja, que s’iniciaran el proper mes de febrer.