URGENT

Una trentena d’espectacles de teatre, música, cinema i dansa estrenen enguany el Teatre de Palafolls

Compartiu aquesta història

El renovat teatre palafollenc enceta el 2019 ja inaugurat i a punt per rebre una nova temporada de propostes culturals. L’Ajuntament ha avançat en les darreres hores la programació que ocuparà el Teatre durant aquesta primera meitat de l’any, fins al mes de juny.

Són una trentena d’espectacles de música, cinema, dansa i també teatre que començaran amb una primera sessió el proper divendres 25 de gener i que acabaran a finals del mes de juny.

La primera proposta és de caràcter musical, i portarà al nou escenari del teatre palafollenc a una seixantena de veus del Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers, acompanyats de músics i de la cantant Gemma Humet.

Una proposta singular i que sota el títol de “Els colors del mar” oferirà un espectacle ple de sons i melodies tradicionals de la Mediterrània.

De tot plegat en parla Federico Francesch, responsable de l’àmbit musical de la programació.

L’espectacle començarà a dos quarts de 9 del vespre i el preu d’entrada serà de 5 euros, tal i com s’ha establert des del consistori, amb la compra anticipada al MiD.

La programació seguirà aquests propers mesos amb propostes pràcticament cada setmana, en un espai que segons Francesch és molt idoni pels espectacles que s’hi oferiran. En aquest sentit, considera que la renovació de l’espai “dona caliu” a les propostes del tipus que s’ha programat.

En total, i segons ha avançat l’Ajuntament de Palafolls, el teatre oferirà 15 actuacions musicals -entre les quals s’hi inclouen les que porten inciatives ja conegudes com el Singulars o el 4DJazz- 6 projeccions de cinema, 4 representacions teatrals i 4 exhibicions de dansa.

Una programació de la qual encara es desconeixen la majoria d’artistes però que s’anirà explicant a les agendes mensuals i també a través del web i les xarxes socials de l’Ajuntament.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics