radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Les mares amb fills menors de 3 anys ara poden també deduir les despeses de la Llar d’Infants
, / 660 0 0

Les mares amb fills menors de 3 anys ara poden també deduir les despeses de la Llar d’Infants

Economia Societat

2 minute

COMPARTEIX-HO
Inici » Les mares amb fills menors de 3 anys ara poden també deduir les despeses de la Llar d’Infants

La Llar d’Infants Municipal Palafollets ha emès una nota informativa a les famílies usuàries del servei d’una ajuda que a partir d’ara tenen les dones amb fills menors de 3 anys.

Es tracta d’una mesura estatal relativa a les despeses derivades de les llar d’infants o centres d’educació infantil autoritzats, uns costos que a partir d’ara es podran deduir a l’hora de fer la declaració de la renda.

En aquest sentit, tal com explica la directora de la Llar d’Infants de Palafolls, Sandra Jiménez, fins ara les mares amb fills menors de 3 anys ja gaudien d’una percepció de 100 euros mensuals o bé 1.200 euros anuals per cada fill que tenien.

Ara, a aquesta ajuda s’amplia i també cobreix les quotes de la llar d’infants, els menús dels infants que s’han quedat fixes i també les hores d’acollida.

La directora de la llar explica que, en el moment de conèixer aquesta ampliació de les deduccions, moltes famílies s’han posat en contacte amb el centre per saber què han de fer per acollir-se a aquesta ajuda.

Jiménez aclareix que les famílies, a hores d’ara, no han de fer cap tràmit, sinó que és la Llar la que ha de presentar una declaració informativa a l’Agència Tributària sobre els infants que acullen i les despeses que han tingut al llarg del 2018 al centre.

Les famílies, a l’hora de fer la declaració de la renda, hauran de marcar la casella corresponent a l’increment d’aquesta deducció i informar al gestor que els faci la declaració que han tingut o tenen un fill a la Llar d’Infants.

Segons ha informat la Llar d’Infants, l’ajuda podrà cobrir fins a un total de 1.000 euros anuals, que se sumen als 1.200 que fins ara ja percebien les mares amb fills menors de 3 anys; uns diners que també es poden rebre de forma mensual si així es comunica a Hisenda.