URGENT

Dos ferits greus en un incident durant uns treballs a Ciutat Jardí

Compartiu aquesta història

Els fets han tingut lloc a quarts d’1 d’aquest migdia, i s’hi han vist implicats dos treballadors d’una empresa que estava realitzant tasques al carrer Rossinyol, a la urbanització de Ciutat Jardí.

Segons han explicat fonts dels cossos d’emergència, els dos operaris estaven realitzant tasques de construcció en una casa d’aquest carrer, quan la grua que maniobraven ha entrat en contacte amb un cable de mitja tensió.

Arran d’aquest fet, s’ha produït una descàrrega elèctrica que ha deixat ferits amb caràcter greu als dos treballadors, tant el conductor del camió com el de la formigonera, que es trobaven al costat del vehicle.

Segons ha informat el cos de Bombers, els dos treballadors han estat evacuats per l’helicòpter del SEM i per una ambulància, i han estat traslladats a l’Hospital de la Vall d’Hebron.

N’ha parlat, des del lloc dels fets, el cap de la Policia Local de Palafolls, Miguel Ángel Marín, en declaracions a aquesta emissora.

L’incident ha deixat sense llum a la urbanització de Ciutat Jardí, així com també alguns punts d’altres municipis propers a la urbanització, com Santa Susanna, i ha obligat a la Policia Local de Palafolls a tallar la circulació degut al succés i que hauria deixat electricitat acumulada als vehicles afectats.

Segons ha informat Endesa, el subministrament elèctric s’ha pogut restablir a les 15:24, i la incidència ha afectat en un primer moment a 470 abonats.

Al lloc dels fets s’hi ha desplaçat la Policia Local de Palafolls, efectius dels Mossos d’Esquadra, 3 dotacions de Bombers i dues ambulàncies del SEM, a més de l’helicòpter que ha evacuat als dos ferits.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics