URGENT

L’Ajuntament de Palafolls busca un nou dinamitzador juvenil per Can Batlle

Compartiu aquesta història

Aquest proper divendres es tanca el període de presentació de candidatures pel procés de selecció d’un dinamitzador o dinamitzadora juvenil a Can Batlle.

Es tracta d’un procés que va obrir-se a finals del passat mes de desembre i en el qual poden inscriure’s totes aquelles persones interessades en ocupar aquest lloc de treball que, entre d’altres requisits, siguin majors de 16 anys, tinguin el títol de Batxillerat, Cicles Formatius de Grau Superior o titulació equivalent i el certificat de suficiència del nivell C1 de català.

La feina del dinamitzador o dinamitzadora juvenil és principalment la de donar suport a la tasca que realitzen els tècnics de joventut de Can Batlle, treballant conjuntament amb ells, així com la realització d’activitats pels joves en el mateix local, la difusió de les iniciatives a l’institut i treballar per conèixer les necessitats i inquietuds dels joves de Palafolls.

Ho explica Rosa Garcia, regidora de Joventut a l’Ajuntament de Palafolls.

El procés per presentar les candidatures va obrir-se a finals del passat desembre, i té l’objectiu de cobrir la vacant d’una plaça ja existent i que ara ha quedat desocupada.

Garcia explica, entre d’altres, el que s’ofereix és una jornada laboral de 20 hores setmanals, de dilluns a divendres, i en horari de tarda, de 4 a 8, tot i que a les bases s’especifica que hi ha flexibilitat horària per raons de servei.

El termini per presentar-se al procés finalitza aquest proper divendres.

Totes aquelles persones interessades en ocupar la plaça de dinamitzador o dinamitzadora juvenil poden consultar les bases completes publicades en aquest enllaç del web municipal:

Bases del procés selectiu de la convocatòria per a la contractació d’un dinamitzador/a juvenil, mitjançant concurs oposició

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics