radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Inici » La Comissió de Reis de Palafolls valora positivament la cavalcada i fa una crida per rememorar la seva història

La Comissió de Reis de Palafolls valora positivament la cavalcada i fa una crida per rememorar la seva història

Cultura

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 548 0

Foto: Ajuntament de Palafolls

Un any més, Ses Majestats els 3 Reis d’Orient van passar per Palafolls per fer realitat les il·lusions dels més petits del municipi, amb una nit plena de màgia.

La cavalcada d’enguany va seguir la programació d’anteriors ocasions, amb el recorregut habitual de cada any pels carrers del centre de Palafolls i acabant enguany a la plaça del Fòrum Palatiolo.

Un cop acabada l’esdeveniment, des de la Comissió de Reis s’ha fet un balanç positiu del seu desenvolupament, tant de la cavalcada com de l’organització de les cues, i han volgut agrair a totes les persones voluntàries que fan possible la cavalcada, així com també a l’Associació de Pubillatge de Palafolls per haver representat una nova edició del pessebre vivent.

Manel Pérez és un dels responsables de la Comissió de Reis de Palafolls.

A la vegada, Pérez ha explicat que la Comissió ha iniciat una crida a tots aquells veïns i veïnes de Palafolls que tinguin fotografies, vídeos i material antic sobre la celebració dels Reis al nostre municipi, ja que es vol intentar recuperar el passat històric de l’entitat.

Ses Majestats els 3 d’Orient van arribar enguany a les 6 a de la tarda a Palafolls, i abans d’anar al Fòrum Palatiolo a rebre en persona als infants del municipi, van passat per l’Ajuntament, on van ser rebuts per les autoritats municipals i un pilar dels Castellers de l’Alt Maresme els va fer entrega de la clau màgica que obre totes les claus del poble.