URGENT

El Juga Juga de Nadal tanca les festes amb bona participació

Compartiu aquesta història
Imatge d’un dels inflables del Juga Juga d’enguany, a l’escola Mas Prats. – RP

Aquest passat divendres 4 de gener es tancava una nova edició del parc infantil de Nadal de Palafolls, que ha estat en marxa durant un total de 8 dies aquestes festes.

L’activitat va començar el passat dijous 27 de desembre, amb l’obertura dels dos espais habituals del Juga Juga, com han estat el gimnàs de l’Escola Mas Prats per infants de 3 a 6 anys i, per altra banda, el Palauet, en aquest cas per a la franja d’edat de 6 a 12 anys.

En declaracions a aquesta emissora, la regidora de Cultura Montserrat Rovira ha dit que la valoració del consistori de l’edició d’enguany del parc infantil és positiva.

Rovira ha explicat que en un dels primers dies va produir-se un incident aïllat amb un inflable que va desinflar-se i un dels nens va patir una lleu fissura, però que pel que fa a la resta es pot considerar que el Juga Juga ha estat un èxit.

La regidora ha volgut destacar la bona acollida que va tenir especialment la tarda del darrer dia, aquest passat divendres, quan es va arribar a superar la xifra de 300 infants participants.

Les Festes de Nadal a Palafolls van començar amb la reobertura del Teatre, després de temps tancat per les obres de reforma, i al cap d’uns dies va servir per acollir el tradicional concert de Sant Esteve.

Unes activitats que Rovira ha valorat molt positivament, així com també ho fa de la cavalcada de Reis d’aquest passat cap de setmana.

Per tot plegat, la regidora ha agraït la tasca de totes les persones involucrades en la preparació i organització d’aquestes activitats nadalenques.

Els 3 Reis d’Orient van arribar a Palafolls un any més amb un cavalcada pels carrers del centre i rebent aquest cop a tots els nens i nenes a la plaça del Fòrum Palatiolo, acompanyats d’un nou pessebre vivent.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics