URGENT

El Maresme se situa com a cinquena comarca en major creixement econòmic

Compartiu aquesta història
costadebarcelonamaresme.cat

Així ho indiquen les dades de l’Anuari Econòmic comarcal 2018 elaborat per BBVA, que també afirma que el sector de la indústria ha crescut en pràcticament un 7%, col·locant a la comarca com a segona en creixement en aquest àmbit, només per sota d’Osona.

Segons dades d’aquest informe anual, i que publica La Vanguardia, el Maresme se situa cinquena posició de creixement econòmic amb un 4%, darrere del Vallès Occidental, Osona, el Bages i la Cerdanya.

Alguns especialistes expliquen al rotatiu que aquest creixement es deu a la “diversificació de l’economia de la comarca i al repunt de la indústria”.

Precisament, és aquest darrer sector el que més ha crescut, especialment per l’evolució del tèxtil i la confecció. En l’àmbit dels serveis, segons les dades de l’informe del banc, el Maresme ha crescut en un 3%, i és el sector dominant en l’activitat econòmica degut a l’augment dels serveis professionals com activitats immobiliàries o l’hostaleria.

Segons l’informe, el Maresme és la tercera comarca en creixement pel que fa al sector de la construcció, on augmenta en un 7.6%, un sector on han crescut tots els àmbits exceptuant l’obra civil.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics