URGENT

La cavalcada de Reis de Palafolls recupera enguany el pessebre vivent

Compartiu aquesta història
La cavalcada dels Reis Mags a Palafolls – (Ajuntament de PLF)

Aquest proper dissabte 5 de gener, Palafolls rebrà un any més a Ses Majestats els 3 Reis d’Orient. Ho farà, com és habitual, amb una nova tarda d’il·lusió per tots els infants del municipi, que podran anar a esperar els 3 Reis al centre de Palafolls.

Tot plegat començarà a les 4 de la tarda, amb la recollida de cartes dels patges reials pels carrers del municipi i, una hora més tard, al local social de Sant Genís.

Serà a partir de les 6 de la tarda que Ses Majestats començaran la tradicional cavalcada, passant per l’avinguda Costa Brava, el carrer Ramon Turró, l’avinguda Riera de la Burgada i, finalment, el carrer Major fins a la plaça de l’Ajuntament, on se’ls rebrà de manera oficial al consistori i se’ls entregaran les claus que obren les portes de totes les cases de Palafolls.

Enguany, quan els Reis baixin cap al Fòrum Palatiolo, lloc on recolliran les cartes i desitjos dels més petits del municipi, es trobaran amb una novetat que es recupera d’edicions anteriors de la cavalcada, com és el pessebre vivent.

L’Associació de Pubillatge de Palafolls ha estat l’encarregada de reactivar-lo aquest any, i ha decidit representar a més personatges més enllà del naixement, que va ser l’única escena representada l’any passat.

Ho explica Paqui Muntanya, presidenta de l’associació.

La ubicació del pessebre serà la plaça del Fòrum Palatiolo, que es convertirà en l’epicentre de l’activitat un cop els 3 Reis d’Orient hagin finalitzat la cavalcada. En aquest sentit, Muntanya creu que allà és una ubicació òptima, ja que no és tant humit com al costat de l’Església.

La presidenta del Pubillatge palafollenc explica que el pessebre s’obrirà pels volts de dos quarts de 6 de la tarda, i espera que tot plegat sigui un èxit.

Muntanya ha aprofitat també per agrair al municipi de Santa Susanna que hagi prestat a l’associació els vestits que s’utilitzaran al pessebre.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics