URGENT

La plataforma Aturem la C-32 presenta un nou recurs contra la prolongació de l’autopista entre Tordera i Lloret

Compartiu aquesta història
Plataforma Aturem la C-32

Així ho ha fet públic la plataforma a través d’un comunicat, on critiquen la nova proposta de la Generalitat per continuar amb el projecte de prolongació de l’autopista C-32 entre Tordera i Lloret.

Segons exposa la plataforma, el nou recurs presentat és contra el nou estudi informatiu i estudi d’impacte aprovat el passat mes de març, així com també contra el projecte tècnic associat.

Des de la Plataforma consideren que la Generalitat vol “accelerar” el procés de l’allargament de l’autopista malgrat la suspensió cautelar dictada pel jutge. Segons Aturem la C-32, l’intent d’anul·lar la suspensió per part de la Generalitat, “no li ha sortit bé”, i el passat 19 de desembre la sala 3 del TSJC ha resolt en contra del departament de Territori i Sostenibilitat i evita aixecar la suspensió.

Això, afirma la plataforma, significa que no reconeix les raons per les que sol·licitaven la suspensió del procediment.

Per tot plegat, la plataforma diu sentir-se “obligada” per la Generalitat a obrir una nova via judicial abans que es resolgui la primera.

Consideren que és una “estratègia de desgast” que lamenten que “formi part” de les maneres de tractar un tema “tant seriós”.

La plataforma Aturem la C-32 acaba el seu comunicat afirmant que considera “inadmissible” el fet que s’insisteixi en fer malbé el litoral i els boscos propers en nom del “suposat progrés econòmic”.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics