URGENT

La Protectora d’Animals de Palafolls organitza uns Encants Solidaris

Compartiu aquesta història

Es tracta d’una iniciativa que arrencarà demà dissabte a les 9 del matí a la plaça del Fòrum Palatiolo, i que vol esdevenir una fira de compravenda de productes de segona mà que les gent pot tenir per casa i que dels quals es vol desprendre.

Serà amb preus de 50 cèntims, 1, 2 o 3 euros, per productes que poden ser objectes de regal per les mascotes, accessoris, però també estris de cuina o joguines.

Una proposta que vol aprofitar aquestes dates en què augmenten les compres de Nadal per poder oferir una nova proposta solidària on adquirir els regals.

El principal objectiu d’aquests Encants, segons expliquen des de la Protectora d’Animals de Palafolls, és recaptar diners per l’entitat.

Ester López és membre de la Protectora d’Animals del municipi.

Segons López, les despeses més importants a les quals ha de fer front la protectora són de caràcter veterinari, com per exemple les proves o intervencions quirúrgiques que han de fer-se a alguns dels animals que acull l’entitat.

Des de la protectora expliquen que el simple fet d’abandonar els animals ja és un maltractament, i que en molts casos els troben en estat deixadesa i amb necessitats mèdiques costoses.

Per tot plegat, des de la Protectora d’Animals de Palafolls s’insisteix en fer una crida a eradicar l’abandonament, i a augmentar la conscienciació a l’hora de decidir tenir una animal de companyia.

Segons dades de la mateixa Protectora, cada any es registren entorn als 300 casos de gossos i gats abandonats al nostre municipi. Això significa que cada setmana es produirien entre 5 i 6 abandonaments.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics