URGENT

5 palafollencs i palafollenques, afortunats amb els premis de l’ACEP

Compartiu aquesta història

A dos quarts de 9 del vespre d’ahir dijous, Ràdio Palafolls i l’ACEP s’unien un any més per fer el ja tradicional sorteig de premis en metàl·lic que cada any fa l’associació.

Es tractava de la rifa d’entre totes les butlletes que, des de l’1 de desembre i fins ahir, els veïns i veïnes de Palafolls havien pogut omplir durant les seves compres als comerços adherits a l’ACEP.

En total, van sortir com a guanyadores 5 butlletes del total de 3.500 que han participat durant aquests 20 dies en aquesta campanya de l’ACEP.

5 persones que, com a condició indispensable, havien d’agafar el telèfon a la primera quan se’ls truqués en directe des de l’emissora.

Després de 2 intents infructuosos, i tal com diu la dita, a la tercera va anar la vençuda, i es va poder comunicar al primer participant que havia guanyat els 300 euros per gastar, al llarg del matí de demà dissabte, en els comerços i establiments adherits a l’ACEP.

Com és habitual, la reacció va ser una mescla de sorpresa i satisfacció.

La reacció de sorpresa, de fet, era la més compartida entre els guanyadors i guanyadores dels premis. En alguns casos, la persona afortunada explicava que faria servir els 300 euros per compartir regals amb els seus familiars.

El total, enguany l’ACEP ha repartit 1.500 euros repartits en 5 premis de 300 cadascun, que els 5 premiats podran gastar-se durant el matí de demà dissabte als comerços i negocis que formen part de l’associació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics