URGENT

Treballada i esperada victòria de l’Amateur A del CD Palafolls contra l’Aro

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte va ser una jornada postiva pel principal equip del CD Palafolls, que va obtenir una treballada i esperada victòria a la lliga de Tercera Catalana.

Va ser per 4 a 3 contra l’Aro, en un partit jugat al Palastàdium i que va veure encetat el marcador ja al minut 2, amb un gol de Marcos Martín.

El 2 a 0 arribaria al 36, amb un gol de Martori, i abans d’arribar al descans els visitants comencarien a posar les coses difícils a l’equip palafollenc, remuntant fins el 2 a 2.

A la represa, el panorama va continuar desfavorable a l’Amateur A, amb el gol del 2 a 3 que posava a l’Aro per davant en el marcador, però al minut 66 Raul Amorós aconseguia empatar amb el 3 a 3 i Gálvez s’encarregaria de marcar el gol de la victòria, que imprimiria el 4 a 3 definitiu.

Una victòria que arriba després de diverses jornades de derrotes, però que malgrat tot no permet sortir del fons de la classificació de l’equip palafollenc. Tot i així, l’amateur A té ara 8 punts, el mateixos que l’Arbúcies i el Sant Antoni, situats just per sobre seu.