URGENT

La Fira de Nadal de Tordera arriba avui a la seva 4a edició

Compartiu aquesta història

Al llarg de tot el dissabte, el municipi veí de Tordera es vesteix de Nadal, amb una nova edició d’aquesta fira, que repeteix celebració després de l’èxit que ha tingut en anys anteriors.

Segons ha informat l’Ajuntament de Tordera, l’objectiu de la iniciativa és atraure nous visitants al municipi, dinamitzar el nucli històric i que en gaudeixin també els propis torderencs i torderenques.

La Fira de Nadal seguirà comptant amb diverses activitats de lleure per als visitants adreçades, especialment, al públic familiar.

Tot plegat arrenca a les 10 del matí i s’allarga fins a dos quarts de 9 del vespre, i s’hi els visitants hi poden trobar diferents mostres d’artesania, oficis típics del pessebre i també productes de Nadal, així com tallers, música en directe i xocolatada, mentre d’altres.

Les parades ocuparan els carrers Sant Ramon, Ciutadans i també la Plaça de l’Ajuntament.

Entre les activitats plantejades, destaca la Festa de la Joguina Solidària, que té lloc de 3 de la tarda a 9 del vespre a la plaça del Mirador, i que ha preparat l’Associació de Voluntariat de Tordera.

Durant els actes hi haurà una recollida de joguines noves, les actuacions musicals del DJ Iván D Klum, una mostra de Diker Gym i també el sorteig d’una cistella de Nadal.

Foto de portada: Ajuntament de Tordera

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics