URGENT

L’Oficina Municipal del Consumidor de Malgrat tindrà tots els serveis a partir del febrer

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

Així ho ha anunciat aquesta setmana l’Ajuntament malgratenc, després que el servei d’informació, atenció i tramitació de l’Oficina s’hagi estat fent amb el suport del servei itinerant de la Diputació, a través d’una unitat mòbil.

Segons el consistori, aquest pas ha estat de gran importància pel municipi, ja que fins fa poc més d’un any i mig, a Malgrat no existia el servei d’atenció al consumidor.

Segons Jofre Serret, regidor de l’àrea de Serveis a la Persona, explica que fins el 2017, els ciutadans de Malgrat havien de desplaçar-se fins a Pineda per poder ser atesos en aquests serveis, cosa que ha lamentat fent referència a la població del municipi, que considera que és prou notable com per tenir un servei d’aquestes característiques.

A partir de l’abril de l’any passat, l’Ajuntament de Malgrat va posar en marxa l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor, una iniciativa que s’ha estat impulsant durant aquest darrer any i mig amb el suport d’una unitat mòbil de la Diputació de Barcelona.

A partir d’aquest proper mes de febrer, però, tots els serveis es podran oferir des de la nova Oficina Municipal del Consumidor de Malgrat, que va estrenar-se el mes de juny passat.

Els serveis de l’Oficina es faran els matins de dilluns a dijous a l’Àrea de Serveis a la Persona, els matins de divendres cada 15 dies al mateix edifici de l’Ajuntament, així com també la tarda de l’últim dimarts de cada mes.

Amb la posada en marxa del nou servei, destaca Serret, les queixes, tramitacions o reclamacions en matèria de consum que tingui la ciutadania malgratenca ja es podrà oferir des del propi Ajuntament.

Segons informa l’Ajuntament de Malgrat, l’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor és un servei públic i gratuït que ofereix atenció personalitzada al ciutadà, i té per objectiu la defensa dels drets de les persones consumidores i usuàries a través de la informació i l’orientació en la resolució de conflictes de consum.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics