URGENT

Ramir Roger, nou alcaldable d’ERC a Malgrat, vol una administració més propera a la ciutadania

Compartiu aquesta història
Ramir Roger – ERC Malgrat de Mar

Ara fa una setmana, l’actual regidor republicà a l’Ajuntament de Malgrat es presentava com a candidat a l’alcaldia del municipi per ERC, en un acte al Centre Cultural de Malgrat de Mar.

A l’acte, acompanyat pel diputat republicà al Congrés espanyol Gabriel Rufián, Roger va explicar quin és el projecte que vol dibuixar pel municipi en aquests propers comicis.

En una conversa mantinguda amb RP després de la presentació oficial, Roger ha afirmat que el canvi del projecte municipal d’ERC a Malgrat, impulsat ara fa uns anys, segueix vigent al poble, i creu que és un projecte que diferencia la formació de la resta de propostes polítiques malgratenques.

Pel que fa als objectius de la seva proposta política, Roger diu que ERC vol apostar per acostar l’administració a la ciutadania, perquè es pugui entendre què es fa dins de l’Ajuntament.

Entre d’altres  punts destacats que ERC proposa per treballar de cara a la propera legislatura, hi ha l’aposta per un poble equilibrat territorialment i socialment, uns serveis públics dignes i un bon manteniment dels espais públics.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics