URGENT

Un incendi en un concessionari de Blanes deixa 2 ferits lleus

Compartiu aquesta història
Foto: Ajuntament de Blanes

Els fets van tenir lloc aquest divendres a la tarda en un concessionari de vehicles situat la carretera d’accés a la Costa Brava, la GI-682.

El foc va obligar a traslladar a un dels afectats, de 30 anys i veí de Blanes, a l’hospital de la Vall d’Hebron, mentre que l’altre afectat va ser atès a l’Hospital Comarcal de Blanes, situat molt a prop del concessionari afectat, per inhalació de fum.

Segons algunes hipòtesis, el foc s’hauria originat mentre s’estaven duent a terme les tasques de canvi de combustible en un cotxe. En aquell moment, hauria saltat una espurna i s’hauria produït la deflagració, que s’hauria escampat ràpidament per la nau degut als diversos productes que hi havia al seu interior.

En les tasques d’emergència hi van participar en un primer moment efectius d ela Policia Local i Protecció Civil, als que s’hi van sumar més tard els Bombers i el SEM.

A banda de l’atenció als ferits, en un primer moment es va treballar per poder treure ràpidament els vehicles que es trobaven situats a la zona d’exposició a la venda, que van poder retirar sense danys.

Per altra banda, els 7 vehicles que hi havia a l’interior del taller quan va començar l’incendi van acabar completament calcinats, provocant un intens fum de color negre.

El foc va acabar ensorrant el sostre de l’edifici i deixant danys estructurals que, segons informa el consistori, caldrà avaluar.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics