radiopalafolls.cat


play

Ara fem

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00 -12:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Diumenge, 12:00-12:05
Inici » Palafolls en Comú debat demà sobre la problemàtica de la vivenda en una xerrada oberta al Cafè

Palafolls en Comú debat demà sobre la problemàtica de la vivenda en una xerrada oberta al Cafè

Política

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 498 0

La formació ho vol fer a través d’una xerrada-debat que començarà a les 7 del vespre, amb un acte que comptarà amb la PAH Blanes, i que té per objectiu explicar a la ciutadania la nova llei de la vivenda que es vol impulsar per tal de fer front a la problemàtica social entorn a l’habitatge.

Segons expliquen des de Palafolls en Comú, la PAH té un paper cabdal en la lluita per la vivenda digna a l’Estat, i és per això que se’ls ha convidat a aquest debat.

Juan Andrés Osorio, membre d’EUiA Palafolls, explica que la problemàtica de l’habitatge al nostre municipi s’ha de posar en un context global, entenent que depèn directament de la legislació que es faci a nivell estatal.

 

Segons exposen els comuns, la Llei de Vivenda de la PAH es fonamenta en 5 propostes bàsiques, com són la dació en pagament amb caràcter retroactiu, el lloguer assequible i estable, l’aturada dels desnonaments, la vivenda social i uns subministraments garantits.

Segons Osorio, aquestes són unes propostes mínimes de treball, ja que afirma que la problemàtica rau en “lleis injustes” que han perjudicat a la ciutadania i que només han afavorit el sector bancari i les companyies elèctriques.

La xerrada debat és un acte obert a tota la població, i comptarà amb la presència de membres de la PAH de Blanes i representants de Palafolls en Comú.