URGENT

Derrota ajustada del sènior del CB Palafolls en una jornada amb resultats irregulars

Compartiu aquesta història

El bàsquet palafollenc ha viscut aquest cap de setmana una jornada amb victòries i derrotes pels seus principals equips.

En el cas del sènior masculí, l’equip va caure per un ajustat 46 a 48 contra el CB Sant Feliu Legends, en un partit disputat al Palauet aquest diumenge al migdia.

El dia abans, dissabte, jugaven els seus respectius partits els equips sots 25 dels grups 1 i 4 de la fase prèvia. Els dos partits van acabar amb resultats positius pels dos conjunts.

L’equip del grup 1 jugava a casa del Salt i va aconseguir una victòria per 59 a 75, i en el grup 4 la victòria la van obtenir al Palauet per un marcador de 69 a 57 contra el Bescanó.

L’endemà diumenge, l’equip del grup 4 jugava al migdia contra la Unió Girona, i malgrat mantenir el pols de la lluita durant tot el partit, finalment els visitants van endur-se la victòria per un resultat de 67 a 72.

Pel que fa als Júniors, ell nivell B va caure per també 5 punts de diferència (58 a 63) contra el Sant Andreu al Palauet, i els cadets van tenir resultats de cara i creu.

El Groc va imposar-se 59 a 74 al Vilassar de Mar i el Negre va caure de forma contundent (78 a 31) contra el Miguella de Badalona.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics