radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dilluns, 09:00-13:00
Inici » Malgrat de Mar tindrà el seu Pla d’Emergències

Malgrat de Mar tindrà el seu Pla d’Emergències

COMPARTEIX-HO
, / 552 0

Malgrat de Mar redacta un document per saber com s’hauria d’actuar en cas que es produeixi un sisme, inundacions, incendis o contaminació d’aigües marines sempre i quan qualsevol d’aquests factors impliquin un risc per a la població.

El document, anomenat pla de protecció civil municipal o pla d’emergències, s’ha encarregat a una empresa especialitzada. El seu cost és d’uns 4.500 euros i podria estar enllestit de cara el mes de maig de l’any que ve, un cop finalitzin els tràmits corresponents i Protecció Civil en doni el vist-i-plau definitiu.

Malgrat de Mar és un municipi turístic, per tant, segons indica la llei catalana, en sobrepassar els 20.000 habitants en època estiuenca està obligat a tenir un pla d’aquestes característiques.