radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Sessións DJ localsDissabte, 00:00 -02:00

i després

No t'ho perdis
Jordi Pratsevalls
Dissabte, 12:00-12:05
Inici » Malgrat celebra aquests dies la Setmana de la Prevenció de Residus

Malgrat celebra aquests dies la Setmana de la Prevenció de Residus

COMPARTEIX-HO
, / 534 0

Ho fa amb diverses activitats, recuperant entre elles la subhasta de bicicletes abandonades, que ja s’havia dut a terme al municipi fa uns anys.

Es tracta de la 10a edició d’aquesta iniciativa, que busca conscienciar a la ciutadania en general en el malbaratament. Per fer-ho, des la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Malgrat s’han preparat diverses activitats durant des d’aquest passat divendres i fins aquest proper dimarts per implicar a la ciutadania.

Precisament, totes les propostes van encaminades a fer entendre que tot residu es pot reciclar, tot plegat per aconseguir una generació zero de residus.

Mireia Castellà és regidora de Medi Ambient de Malgrat de Mar.

 

Divendres, les activitats van iniciar-se amb un taller de conscienciació sobre el malbaratament alimentari al Mercat Municipal, i dissabte han seguit a Can Campassol amb la fira d’intercanvi dels Encants de la Mainada, un taller de reutilització de lones publicitàries per transformar-les en bosses o moneders i finalment una activitat que s’ha recuperat d’altres edicions, com ha estat la subhasta de bicicletes abandonades.

Castellà fa una valoració molt positiva de la resposta ciutadana en les anteriors edicions d’aquesta Setmana de la Prevenció de Residus, i creu que cal continuar impulsant aquest tipus d’iniciatives, especialment per conscienciar els més petits.

Les activitats segueixen aquesta setmana vinent amb un Clean Up Day amb alumnes de secundària, que es fa aquest dilluns, així com també un taller de sensibilització entorn al malbaratament alimentari.

Tot plegat es tancarà el proper dimarts amb la xerrada taller “Residu 0 a la llar”, que es farà a dos quarts de 4 de la tarda a la Biblioteca la Cooperativa.