URGENT

Gossos actuen avui a Palafolls en la seva gira de “comiat indefinit”

Compartiu aquesta història

El Casal d’Avis de Palafolls és l’escenari d’un concert especial aquesta nit, en què actuarà una de les bandes més aclamades i respectades del pop rock en català de les últimes dècades.

Són els Gossos, que passen pel nostre municipi en un concert inclòs a la seva actual gira de comiat. Una aturada que ells mateixos han aclarit que és “indefinida” i que els ha portat a voltar per tot Catalunya, després d’un primer concert commemoratiu dels 25 anys de carrera amb artistes convidats que va servir de tret de sortida.

Avui Gossos aterren a Palafolls, en el que és l’última població on tocaran abans d’oferir els dos darrers concerts a la seva Manresa natal, on el proper 1 de desembre faran l’última actuació.

El concert, organitzat per Bang Cultura, comença a dos quarts d’11 de la nit al Casal d’Avis, i és una proposta on els assistents podran gaudir dels darrers temes publicats pel grup i també d’un repàs dels clàssics de la seva carrera.

Tot plegat, amb l’al·licient de la proximitat que permet un espai com el Casal d’Avis de Palafolls.

Ho explica Xavi Sitjà, un dels responsables de l’organització del concert.

El Casal obrirà portes mitja hora abans de l’inici de l’actuació, i l’organització ha habilitat un espai amb cadires per qui vulgui seure. La idea, però, és poder gaudir plenament de les cançons del grup i mantenir la proximitat entre públic i artistes, que els mateixos Gossos també han demanat.

Les entrades s’han anat venent a bon ritme durant aquests darrers dies, i encara en queden algunes que podran adquirir a taquilla al mateix preu que les anticipades, és a dir, 14 euros. Pels interessats en comprar-la avui de forma anticipada, ho poden fer dirigint-se al Casal de 9 del matí a 8 del vespre o bé trucant al 678 30 40 30.

L’actuació de Gossos forma part d’un cicle de concerts que des del Casal ja es va encetar ara fa encara no un mes amb Joan Masdéu, i que seguirà el proper desembre amb un concert de Jofre Bardagí.

El concert de Gossos d’aquesta nit servirà per rememorar grans clàssics de la banda manresana que portaran records, sens dubte, a més d’una generació.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics