URGENT

S’ajorna de nou el tancament de l’ampliació il·legal del càmping Blanc d’Eivissa de Blanes

Compartiu aquesta història
Càmping Blanc d’Eivissa de Blanes – Ajuntament de Blanes

Ahir dimecres s’acabava el termini perquè els responsables d’aquest establiment desallotgessin els terrenys de les seves instal·lacions que havien ampliat il·legalment.

Els propietaris, però, havien demanat a l’Ajuntament de Blanes que se’ls concedís una pròrroga de 3 mesos, que el consistori els va concedir però rebaixant el termini màxim als 30 dies.

Així, el precintament que s’havia de fer des d’ahir finalment queda ajornat, i el càmping disposa ara de 45 dies naturals per retirar caravanes, autocaravanes, tendes i altres materials instal·lats a l’ampliació que s’ha de precintar.

Segons l’Ajuntament, aquesta decisió es fa tenint en compte dos aspectes. Per una banda, facilitar el desmantellament del gran volum de material que hi ha, i per l’altra no perjudicar a als clients de l’establiment.

Precisament, ara fa unes setmanes uns 300 usuaris de l’establiment van manifestar-se davant les portes de l’Ajuntament de Blanes en contra del tancament d’aquests terrenys, lamentant que moltes famílies havien invertit diners en la compra de bungalous o millores en el seu espai, i que alguns altres no poden traslladar-se a d’altres parcel·les per la impossibilitat d’adequar les seves instal·lacions en altres espais.

Segons explica el consistori blanenc, l’alcalde Mario Ros ha mantingut contacte amb els clients del càmping per informar-los de l’estat de la qüestió.

L’Ajuntament ha advertit al càmping que la Policia Local farà un seguiment “exhaustiu” del procés de desmantellament de les instal·lacions de la part il·legal, i ha avisat que, en cas que no es compleixi amb els nous terminis, el cos policial precintarà de forma immediata l’espai.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics