Bona jornada pels principals equips del CB Palafolls

Tant el sènior masculí com els equips del sots 25 van aconseguir victòries aquest cap de setmana, mentre que no van tenir tant encert els equips del júnior nivell B i el cadet negre, que van acabar perdent.

L’equip del sènior va aconseguir la victòria després d’un partit molt ajustat contra el Vilablareix, especialment en els darrers compassos. Els palafollencs van dominar tots els quarts del partit, arribant a distanciar-se de 12 punts a la mitja part, però en el darrer quart temps els visitants van aconseguir retallar distàncies.

Després de tot plegat, però, el Palafolls va saber aguantar l’embat i va treure una ajustada victòria 58 a 56 de la Figuerassa.

Per la seva banda, l’equip del sots 25 del grup 1 va guanyar amb autoritat el Llagostera, també a casa, després d’un partit que va començar amb domini pels visitants, que acabaven el primer quart amb avantatge al marcador.

La situació, però es començaria a capgirar al segon quart i s’acabaria de consolidar a la segona meitat de partit, acabant amb un marcador de 79 a 61 favorable a l’equip palafollenc.

Un resultat encara millor va treure el sots 25 del grup 4, que va imposar-se al Nou Caulès al Palauet per un contundent 71 a 47.

L’equip va aconseguir dominar en tot moment el marcador, tot i que va rematar la feina en el darrer quart, quan va aconseguir distanciar-se encara més del rival i aconseguint la victòria final.

A banda d’aquestes victòries, el CB Palafolls va patir també derrotes per part dels equips del júnior nivell B i del cadet negre.

El Júnior jugava a la pista del Vilassar de Mar diumenge i va acabar perdent per 11 punts de diferència, 59 a 48, mentre que el cadet negre va caure a casa, 31 a 42, contra l’Arenys Bàsquet.

L’altre equip cadet, el groc, sí que va aconseguir la victòria. Ho va fer per 67 a 60 contra el Calella.