L’amateur A del CD Palafolls torna a caure i el juvenil treu una victòria in extremis al camp del Lloret

La jornada futbolística del cap de setmana no ha aconseguit dibuixar un altre panorama al primer equip del CD Palafolls, que ha tornat a perdre aquesta jornada.

Ho ha fet per 1 a 3, a casa, contra la UE Calonge, en un enfrontament que només començar, al minut 1, ja veia el marcador encetat.

L’obrien, de fet, els palafollencs, amb un gol al minut 1 de Felix Ortiz. Aquest encert, però, no es repetiria en cap més moment del partit, i els visitants aconseguien empatar ja al minut 9 de partit.

Amb l’empat a 1 s’arribaria al descans, i no seria fins al minut 69 que el Calonge aconseguiria eixamplar la distància al marcador amb el gol de l’1 a 2, i 6 minuts més tard el que deixava l’1 a 3 definitiu.

Amb aquest resultat, els d’Eduard Brugada continuen situats a la 17a posició amb 5 punts, a un punt del Lloret, que és 16è, i a dos del Sant Antoni, que ocupa la 15 posició.

L’altra cara de la moneda del cap de setmana la va mostrar l’equip del juvenil, que s’enfrontava contra la Juve-Lloret fora de casa.

Els palafollencs van jugar un partit molt disputat, que no va veure gols a la primera part però que el segon temps començaria a dibuixar un panorama força negatiu per l’equip que dirigia Javier Romero, amb dos gols del Lloret als minuts 57 i 63.

Quan faltaven 15 minuts per arribar al final del partit, però, l’equip palafollenc va iniciar una remuntada que els portaria fins a la victòria final, amb un darrer gol, el del 2 a 3, que arribaria poc abans d’acabar, al minut 88 de partit.

Amb aquest resultat, l’equip puja a la 8a posició, que ocupa ara amb 6 punts.

En pàgina del futbol sala, el primer equip del San Luis va empatar a 4 contra el Caldes de Malavella a domicili, en un partit també disputat i que permet a l’equip sortir de la mala dinàmica dels darrers partits.

L’equip escala a la 6a posició, que ocupa amb 4 punts.

Per la seva banda, l’equip A de la Primera Divisió Juvenil va caure a casa del Lloret Costa Brava per 4 a 1, malgrat haver aconseguit avançar-se en el marcador al minut 4 de partit.

D’altra banda, l’equip B de la mateixa categoria sí que va aconseguir guanyar. Ho va fer a casa de Vilafant per 0 a 3.

L’equip A del juvenil del San Luis baixa a la 6a posició de la lliga i se situa empatat a 9 punts amb l’equip B de la mateix categoria, que ara és 7è.