URGENT

Dues palafollenques es proclamen campiones del món amb el PA Tordera a Itàlia

Compartiu aquesta història

L’actualitat esportiva d’aquest cap de setmana del nostre municipi ha deixat una victòria en àmbit mundial que porta, en part, noms palafollencs. Es tracta de la proclamació com a guanyador a la Copa del Món del PA Tordera, en la modalitat de xou juvenil.

A l’equip torderenc hi participaven les patinadores palafollenques Mariona Salicrú i Paula Farrés, de 17 i 15 anys d’edat, que van proclamar-se campiones del món juntament amb la resta de companys i companyes d’equip a Pesaro, Itàlia, on es desenvolupava la competició.

Segons ha informat la Federació Catalana de Patinatge, el grup de xou juvenil del PA Tordera era l’únic equip català que participava la Copa del Món de Xous i Precisió, que organitzava per primera vegada per la World Skate, l’òrgan que regula a nivell mundial la pràctica del patinatge.

L’equip maresmenc, amb Salicrú i Farrés, va proclamar-se campió del món amb la coreografia “Astúcia”, que va rebre 82 punts per part dels jutges, per sobre dels equips italians Domino i Crew, que va completar el podi amb 80,4 i 74,7 punts respectivament.

La primera edició de la Copa del Món de Xous i Precisió ha comptat amb la participació de 350 patinadors i patinadores vingudes d’Itàlia, Alemanya i Espanya.

Segons la federació, només hi ha assistit representants d’aquests tres països degut a la proximitat del Campionat del Món que va tenir lloc a França i on l’únic representant de la Federació Espanyola de Patinatge ha estat el PA Tordera, que ja s’havia classificat en 4t lloc als campionats de Catalunya i d’Espanya.

 

Foto: PA Tordera

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics