URGENT

Blanes presenta un programa per potenciar l’associacionisme

Compartiu aquesta història

El programa es va presentar aquest passat dimarts a la tarda a la Sala de Plens, i consisteix en el desenvolupament de diversos cursos gratuïts adreçats a les entitats del municipi.

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, la formació està estructurada en tres cursos repartits en cinc sessions, i el programa s’ha elaborat en base a les demandes que han fet les mateixes entitats.

Hi haurà un total de 3 formacions, que se centraran en el marc normatiu i funcionament comú de les associacions, la fiscalitat i les tècniques de Dinamització del Treball en Equip. Tot plegat es farà en un total de 4 sessions al llarg d’aquest proper mes de novembre.

Aquest és el segon any consecutiu que l’Àrea de Participació Ciutadana organitzat aquesta iniciativa, després de la bona valoració que en van fer les entitats blanenques el passat 2017.

De fet, el consistori ha informat que les 30 places de què es disposava per poder realitzar el curs ja s’han exhaurit. Les classes es faran a la Sala Polivalent de l’Àrea de Promoció de la Ciutat, a l’antiga Escola Safa.

La primera de les sessions, destinada a treballar el marc normatiu i funcionament de les entitats, es farà el proper dimarts 13 de novembre.

 

Foto: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics