radiopalafolls.cat


play

Ara fem

Selecció Musical

i després

El despertar de Palafolls
Maria Fenoll
Diumenge, 10:00-12:00
Inici » Malgrat preveu començar les obres del nou espai polivalent aquest proper desembre

Malgrat preveu començar les obres del nou espai polivalent aquest proper desembre

Comarcal

2 minute

COMPARTEIX-HO
, / 559 0

L’Ajuntament de Malgrat ja té damunt la taula l’informe favorable de la Direcció General d’Energia, Mines i Seguretat Industrial que li faltava per poder continuar amb el projecte de construcció del nou Espai Polivalent, al costat del Camp Municipal d’Esports.

D’aquesta manera, el consistori preveu que d’aquí a un mes puguin ja començar les obres de construcció d’aquesta pista, que estarà enfocada tant a l’ús cultural com també l’esportiu. Segons el consistori es vol prioritzar l’ús per a les entitats esportives del municipi. En aquest sentit, la pista estarà oberta a tothom però s’utilitzarà també per a entrenaments de bàsquet, hoquei o futbol sala, entre d’altres.

Mireia Castellà, regidora d’Urbanisme de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, ha explicat en declaracions a aquesta emissora que aquests informes són necessaris degut a la ubicació d’aquesta nova pista polivalent, que s’ha projectat a tocar del camp de futbol, prop de les indústries químiques de la població.

Segons el consistori, aquest nou espai polivalent ha de servir per donar cobertura a la demanda d’activitats dels clubs locals, que sovint es troben amb dificultats per trobar espais on fer els seus entrenaments.

El plantejament d’aquest nou equipament, però, ha rebut les crítiques de l’oposició, que considera que és “insuficient” i que “no estarà a l’alçada” de les necessitats de les entitats del poble.

Ara fa dos mesos, el grup del PSC a Malgrat retreia al govern municipal que construís una pista sense vestuaris, accessos ni serveis, així com també sense insonorització, climatització o estacionament.

Castellà, però, defensa que el que s’ha projectat no és un nou pavelló poliesportiu, i que en un futur és possible que s’hi instal·lin alguns serveis, tot i que de moment s’utilitzaran els del camp de futbol.

Les obres d’aquest espai polivalent han de començar aquest proper mes de desembre i l’Ajuntament preveu que s’allarguin uns tres mesos aproximadament.