URGENT

Ensurt al CAP 2 de Blanes després que una moto s’encastés a l’entrada

Compartiu aquesta història

Segons ha informat l’Ajuntament de Blanes, pels volts de dos quarts de 7 del vespre d’aquest dilluns, una moto va xocar contra les portes del CAP 2 de Blanes, l’ambulatori situat entre els barris dels Pins i la Plantera.

El conductor, un home de 62, va resultar ferit lleu després que, segons ha explicat, arrenqués la seva motocicleta i se li quedés travat l’accelerador.

De resultes d’aquest fet, no va poder evitar que la moto es dirigís cap a les portes de l’ambulatori, on va acabar xocant provocant-li contusions lleus.

En el succés, en el que no va resultar ferida cap altre persona, hi van intervenir patrulles de la Policia Local, Mossos d’Esquadra, una ambulància del SEM i també Bombers de la Generalitat, que van poder treure l’home sa i estalvi d’entre la moto i la primera porta de vidre automàtica d’accés al CAP, on es va quedar amb una cama atrapada.

Posteriorment, els serveis sanitaris van atendre l’home, que va patir diverses contusions i ferides de caràcter lleu i que finalment no va haver de ser hospitalitzat.

Els cossos policials van practicar-li també la prova d’alcoholèmia, que va donar un resultat negatiu

 

Foto: Ajuntament de Blanes

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics