L’Amateur A encadena la quarta derrota consecutiva i continua enfonsat a la lliga

La nova temporada no ha començat bé pel principal equip del CD Palafolls, que aquest dissabte ha tornat a perdre un nou partit, aquest cop per 3 a 6 contra el CE Farners, i que suposa la quarta derrota consecutiva a la lliga.

L’enfrontament es disputava al Palastàdium, i va començar molt igualat, amb un intercanvi de gols que va portar als dos equips a arribar a l’empat a 3 al descans.

A la represa, però, els visitants van reaccionar, i en mitja hora van aconseguir sumar fins a 3 gols més al marcador, situant el 3 a 6 definitiu.

Amb aquesta nova derrota, l’equip d’Eduard Brugada continua enfonsat en el penúltim lloc de la lliga, que ocupa amb 3 punts, corresponents a l’única victòria que l’amateur A va obtenir al primer partit de la temporada.

Al juvenil del futbol palafollenc tampoc li van anar bé les coses, i va acabar perdent per una contundent golejada per 7 a 0 a casa de la UE Breda.

Els de Palafolls no van trobar la manera d’arribar a la porteria contrària i van veure com l’equip local sumava 3 gols a la primera part i 4 més al segon temps.

Aquesta és la segona derrota consecutiva de l’equip juvenil, que se situa en 12a posició, sense haver aconseguit sumar encara cap punt.

En pàgina de futbol sala, l’equip A del San Luis disputava dissabte la tercera jornada de la Lliga de la Primera Fase Provincial de Girona, amb un partit que l’enfrontava al Vidreres.

L’equip de Rafa Jiménez va caure per 6 a 4 en un partit que va anar de menys a més pels palafollencs, que van arribar a perdre per 4 a 0, van aconseguir reduir diferències fins al 5 a 4, però que finalment no seria suficient per obtenir la victòria.

L’equip cau ara a la 6a posició, que ocupa amb 3 punts.

L’altra cara de la moneda la va mostrar l’equip juvenil de Primera Divisió, que va imposar-se amb autoritat contra el Vilafant per un contundent resultat d’1 a 9 i amb repartiment de gols per Víctor Serra, Arnau Aznar, David Cabezas i Arnau Serra.