URGENT

L’Ajuntament assegura que el nou sistema de recollida selectiva estarà totalment implementat al gener

Compartiu aquesta història

El regidor d’eliminació de Barreres Arquitectòniques, Transports i Obres i Serveis de l’Ajuntament de Palafolls, Martí Victòria, ha estat aquest dimecres el primer convidat de la nova temporada d’Assumptes Interns, el programa de repàs de l’actualitat política del municipi a Ràdio Palafolls.

Victòria és responsable d’algunes de les àrees que més debat han generat en els darrers mesos, com és el cas del servei de recollida d’escombraries.

Aquest va ser el primer assumpte del qual es va parlar a l’entrevista, i en el qual el regidor va explicar la situació del servei després dels problemes que va donar el canvi de gestió del sistema de recollida selectiva a principis d’aquest passat estiu.

Segons Victòria, la implementació del sistema s’està desenvolupant sobre el que està previst, i si on hi ha cap inconvenient, el regidor assegura que abans d’acabar la primera quinzena del mes de gener tot el nou sistema ja estarà en ple funcionament i definitivament implementat.

Una altra de les àrees que van ser motiu de pregunta a l’entrevista va ser l’estat de l’actual xarxa d’aigua de Palafolls, en algunes parts antiquat i que ha donat diversos casos de rebentades de canonades en els darrers mesos.

Aquest estiu, el mateix regidor anunciava les obres de substitució de la canonada d’impulsió que va des de la zona dels semàfors fins al Castell.

Segons Victòria, les obres podrien començar de cara a l’any vinent –i no pas a aquesta tardor, com s’havia previst–, i haurien de servir per arreglar gran part de les deficiències.

Entre d’altres, Victòria també va avançar que en el proper ple es presentaran els resultats de l’auditoria sobre la gestió de Sorea, i també que de cara als propers mesos es continuarà implementant l’enllumenat de LED al municipi, de moment només present a Sant Lluís, i que es continuarà instal·lant ara al barri de Santa Maria.

També va afirmar que properament l’Ajuntament posarà en marxa obres per millorar els punts de mobilitat complicada per a persones amb cadira de rodes o cotxets, com per exemple la cruïlla del carrer Ramon Turró i l’avinguda Costa Brava.

En l’aspecte personal i polític, Victòria diu que la seva intenció es presentar-se a les properes municipals amb el PSC, on s’ha afiliat, i que ja no comptarà amb Valentí Agustí al capdavant.

A la vegada, Victòria diu “no penedir-se” d’haver militat a Ciutadans, partit d’on va ser expulsat després d’entrar al govern palafollenc amb PSC i ICV-EUiA.

En el proper Assumptes Interns, el dimecres vinent, els convidats seran la regidora d’ERC Susanna Pla i el regidor socialista Josep Rueda, responsable de les àrees de Territori, Noves Tecnologies i Salut Pública.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics