radiopalafolls.cat


play

Ara fem

De Cap a Peus
Jordi Pratsevalls
Dimarts, 09:00 -13:00

i després

Informatiu Migdia
Marc Ferri
Dimarts, 13:00-13:20
Inici » La Corporació de Salut del Maresme i la Selva admet que s’han de millorar les infraestructures sanitàries

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva admet que s’han de millorar les infraestructures sanitàries

Comarcal Salut

1 minute

COMPARTEIX-HO
, / 426 0

Així ho ha expressat aquest ens sanitari a través d’un comunicat publicat ara uns dies, on la corporació informa que s’han detectat “una sèrie de necessitats” a la zona de l’Alt Maresme i la Selva Marítima “a diferents nivells”.

Segons la corporació, això inclou una millora de les infraestructures dels centres que en formen part, i ha anunciat que properament es presentarà una proposta de les actuacions que s’han de fer dins del marc global del pla director de la zona.

Fa pocs dies, alguns mitjans de comunicació es feien ressò de les queixes de diversos usuaris de l’hospital sociosanitari Sant Jaume de Calella, que han denunciat el mal estat de les instal·lacions, que presenten deteriorament i brutícia, així com també falta material, segons afirmen alguns usuaris.

Els mateixos usuaris, però, asseguren que el tracte del personal és “exquisit”.

Segons les informacions aparegudes en el mitjà Crónica Global, fonts del comitè d’empresa de l’hospital de Calella admeten que hi ha un desgast en les instal·lacions, degut a la seva antiguitat, i que caldria ser “reformat integralment o bé construir-ne un de nou”.

Unes deficiències que, segons el comitè, tindrien els seus orígens en la crisi econòmica i les retallades dels últims anys.

Des de la Corporació de Salut del Maresme es reafirmen en l’’objectiu de vetllar per oferir la millor assistència sanitària i de qualitat, i que es treballa contínuament per donar el manteniment necessari a les infraestructures que formen part de l’ens.

 

Foto: Conchi Martín / Crónica Global