URGENT

Les segones oportunitats tornen demà dissabte amb la Palafolls Tot Canvi

Compartiu aquesta història

Demà és el primer cap de setmana del mes d’octubre, i a Palafolls això és sinònim del retorn d’una de les fires que mica en mica s’ha anat fent espai dins del calendari d’esdeveniments palafollenc.

Es tracta de la fira Palafolls Tot Canvi, un mercat d’intercanvi i de compravenda d’objectes entre les persones participants, amb l’objectiu de donar una nova vida a objectes que ja no tenen utilitat pels seus propietaris.

Després de l’aturada dels mesos d’estiu, la fira reprèn la seva activitat, i es muntarà cada primer dissabte de mes a la plaça del Fòrum Palatiolo.

En un inici, la fira es va concebre com un espai on únicament es fes intercanvi d’objectes, però amb el temps es va decidir obrir-ho també a la compravenda a un preu simbòlic.

De fet, l’espai no només se centra en l’intercanvi material, sinó que també obre la porta a intercanviar o vendre serveis prestats per un mateix.

Francesc Tresserras, president de l’ACEP, organitzadora de la Fira, explica que majoritàriament, però, el que més es fa es compravenda.

La Fira Palafolls Tot Canvi ja fa 6 anys que se celebra al municipi, i aquesta nova temporada repeteix el seu horari habitual, és a dir, de 10 del matí a 2 del migdia a la plaça del Fòrum Palatiolo.

A més, l’espai ofereix la possibilitat que comerciants locals i de la zona que, per exemple, tenen estoc de negocis que han tancat, puguin vendre també els seus productes que els sobren a baix preu.

L’ACEP continua d’aquesta manera una nova temporada de fires, que ja va començar amb la Fira d’Artesania de la Festa Major i que seguirà amb més esdeveniments, com per exemple la Fira d’Artesania i Complements de Nadal.

Subscriu-te gratuïtament,
el butlletí de notícies cada dia al teu correu.

El més llegit

Àmbits geogràfics